Делић предводи Славијине асове у Борику

Д. П.
Делић предводи Славијине асове у Борику

Бањалука - Најбољи професионални боксер Републике Српске Горан Делић вечерас ће у спортској дворани “Борик” дебитовати у тешкој категорији (преко 90,719 килограма), а његов ривал биће Мађар Петер Ердош.

Меч двојице ривала биће главна борба на “Вечери профи бокса”, која ће почети у 20 часова, а некадашњи боксер бањалучке Славије предводиће још неколико асова овог клуба, који ће се опробати на профи рингу.

- Предраг Пеђа Ковачевић ће у свом 17. наступу међу професионалним боксерима (15 побједа и један пораз) за ривала имати Јожефа Кормањија, а ово ће бити борба у супервелтер категорији (до 69,899 килограма). У четвртом мечу на профи рингу (један пораз, двије побједе) ривал Марка Чолића (крузер категорија, до 90,719 кг) биће Хрват Дејан Дукић, а постоје велики изгледи да дебитује и капитен Славије Дарко Кучук - нагласио је Делић.

Искусни професионалац, који је у досадашњих 26 борби забиљежио 25 побједа и један пораз, очекује да ће послије дуже паузе поново славити у “Борику”.

- Послије четири и по године поново ћу боксовати у бањалучком “храму спорта”. Надам се да ћу пред својим суграђанима у овом престиж мечу у шест рунди забиљежити побједу - истакао је Делић.

Ову манифестацију организује Професионална боксерска федерација Републике Српске, а у забавном дијелу програма нступиће: Ана Николић, Дадо Глишић, Тања Савић и Мишо Давидовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана