Дејан Лукендић, директор Борца: Лукић вриједи милион евра

Д. П.
Дејан Лукендић, директор Борца: Лукић вриједи милион евра

БАЊАЛУКА - Директор Борца Дејан Лукендић каже да агенција која заступа младог нападача Бањалучана Јову Лукића већ има понуду за овог фудбалера, али не зна да ли је ријеч о турском Трабзону.

- Упознати смо да турски медији преносе информацију да је Трабзон заинтересован за Лукића. Агенција која га заступа тражи милион евра обештећења, али још не знамо који клуб је послао понуду. Уколико би се реализовао овај трансфер и по овој цијени, био би то не само клупски рекорд, већ и рекордан трансфер у БиХ. Вољни смо за разговоре, а свима треба да буде јасно да је Лукић много напредовао у прошлој полусезони, али и да има уговор са нама до љета 2023. године - нагласио је Лукендић.

Одлични 22-годишњак је привукао велику пажњу на себе сјајним играма у дресу Борца, јер је ове јесени у 21 одиграном мечу постигао десет голова и уписао четири асистенције. У посљедње вријеме повезиван је са Андерлехтом, загребачким Динамом и Партизаном, а сада се појавио и турски клуб у којем је у сезони 1988/89. играо његов отац Митар, који је у 34 наступа постигао шест голова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана