Дарко Љубојевић, потпредсједник ФС БиХ: Сушићева тужба није стигла

М. З.
Дарко Љубојевић, потпредсједник ФС БиХ: Сушићева тужба није стигла

Бањалука - Потпредсједник Фудбалског савеза БиХ Дарко Љубојевић казао је "Гласу Српске" да у Савез није стигла тужба бившег селектора Сафета Сушића који је наводно најавио да ће тражити преостале плате, на које, по личном мишљењу има право.

- Колико знам тужба није стигла у Савез, тако да не могу коментарисати поједине наводе и све је то рекла-казала. Уколико тужба којим случајем стигне у Савез, онда ћемо се огласити, до тада ништа - изјавио је Љубојевић.

Прије тридесетак дана руководство ФС БиХ раскинуло је уговор са популарним Папем због лоших резултата на почетку квалификација за Европско првенство. Он је имао уговор са Савезом до краја јуна 2016. године и наводно ће тражити да му буду исплаћена све потраживања за преостали период који не буде водио екипу.

У уговору јасно пише да Савез нема обавеза према селектору након раскидања уговора и тако тврди наш правни тим. Можда Сушић има неко своје тумачење уговора, али о томе не желим да причам - додао је Љубојевић.

Да подсјетимо, Сушић на име уговора тражи од Савеза 500.000 евра, а из ФС БиХ били су спремни да му плате 150.000 евра на име обештећења.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана