"Црвено-плави" одбојкаши у другом мечу четвртфинала плеј-офапрвенства БиХ дочекују Домаљевац

Дејан Кондић
"Црвено-плави" одбојкаши у другом мечу четвртфинала плеј-офапрвенства БиХ дочекују Домаљевац

БАЊАЛУКА - Одбојкаши Борца не желе крај. Бањалучани нишане повратак у Орашје и мајсторицу у четвртфиналу плеј-офа првенства БиХ против фаворизоване екипе "Меџик Ајс" Домаљевца. Изабраници Мише Марјановића тим из Посавине дочекују у дворани "Центар" вечерас од 19 часова.

Борац жели да траје дуже од једног и по сета из прве утакмице. Тренер Марјановић и његови момци пет дана су ковали тактику како да на обје плећке положе фаворизованог ривала и продуже серију. Задатак неће бити лак, али сви у Борцу вјерују да могу до изненађења. То су за "Глас Српске" потврдили тренер Марјановић и капитен Борко Илић.

- Иако смо тамо повели и освојили први сет, нисмо имали довољно концентрације да наставимо у истом ритму. Домаљевац је показао зашто је лигашки дио завршио на трећем мјесту, на првенственој табели и какав квалитет посједују. Имали смо проблема са реализацијом напада, а и у одбрани смо играли веома лоше. Очекујем да у другом сусрету будемо концентрисани у свим сегментима игре, са мање наших директних грешака и покушамо изненадити Домаљевац на свом терену. Они су фаворити, али смо показали да можемо пружити добар отпор.Надам се да ће се наша младост показати у најбољем свјетлу рекао је Марјановић.

Предводник Борчеве млађарије, искусни либеро и капитен Борко Илић обећава борбу до посљеде капи зноја, али и позива навијаче да помогну њему и његовим саиграчима.

- Очекује нас тешка утакмица против јаког и квалитетног противника. У првој утакмици смо изгубили 3:1. Пружили смо јак отпор у прва два сета и мислим да је игра из та два периода пут којим треба да идемо, ако желимо да на свом терену одиграмо добро и пробамо серију да одведемо у мајсторицу. Млада смо екипа, али и растемо из утакмице у утакмицу и позивам све навијаче да дођу у  што већем броју и да нам буду вјетар у леђа - истакао је Илић.

Четвртфинале плејофа - други мечеви: Љубиње - Напредак (19), субота: Модрича - Радник (18), Босна - Какањ 78 (19.30).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана