Ћорић: Ријешени акутни финансијски проблеми у Раднику

Срна
Ћорић: Ријешени акутни финансијски проблеми у Раднику

БИЈЕЉИНА - Предсједник Фудбалског клуба “Радник” Бијељина Недељко Ћорић рекао је данас да су у овом клубу успјели да ријеше неке акутне финансијске проблеме и да клуб сада може наставити своје походе.

“Могу све да увјерим да жРадникж више није на кољенима и да смо успјели да ријешимо неке акутне финансијске проблеме”, рекао је Ћорић на данашњој конференцији за новинаре у Бијељини.

Он је истакао да су тренутни моменти веома важни за “Радник”, да клуб можда јесте “пао на кољена”, али када му сви дају подршку да се усправи, он може да настави тамо гдје је стао.

Члан Управног одбора Младен Жижовић укратко се осврнуо на играчки кадар који је затечен на дан оснивања новог Управног одбора, а затим представио нове играче који су потписали уговор са клубом.

“Поносан сам што сам и сам дио ове породице која има велику друштвену одговорност”, истакао је он.

Жижовић је захвалио новом руководству клуба, јер је увјерен да ће новонасталу ситуацију поставити на своје мјесто.

“жРадникж је дуго био бренд у спортској прошлости у БиХ, а сада, на срећу, има подршку многих, када се нашао на кољенима”, додао је он.

Тренер Велибор Ђурић, шеф стручног штаба, најавио је прву утакмицу трећег кола лиге против Фудбалског клуба “Љубић” из Прњавора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана