Ћеранић за прву побједу Борац м:тела

Д. Р.
Ћеранић за прву побједу Борац м:тела

Бањалука - Рукометаши Борца м:тел уписали су побједу 25:24 против Дервенте у првој провјери од старта припрема за други дио сезоне у SEHA лиги и завршницу првенства БиХ.

Играчи оба тима пружили су добру игру, а гол одлуке постигао је Марко Ћеранић тридесетак секунди прије краја меча. Он је са пет погодака, уз Душка Херцеговца, био најефикаснији у редовима Бањалучана.

- С обзиром на то да нам је ово први меч и да смо играли без тројице стандардних чланова прве поставе, учесника Свјетског првенства Мирка Микића и Стефана Јанковића, те Ратка Николића, који је добио продужени одмор, задовољни смо како је све прошло. Сва тројица требало би да се на тренинзима појаве почетком идуће седмице. Већ вечерас од 18 часова очекује нас нови тест меч против Приједора - рекао је тренер Борца Александар Међедовић.

Игром је задовољан и тренер Дервенте Зоран Докић, који није могао да рачуна на повријеђеног Горана Лукића, а на почетку меча Звјездан Сибинчић добио је незгодан ударац лоптом у око па више није улазио у игру.

- У тренажном процесу смо од 10. јануара и за сада све иде како смо планирали. До наставка Премијер лиге 7. фебруара имамо још времена да се уиграмо, а надам се да ћемо до тада бити комплетни - рекао је Докић.

Најефикаснији код Дервенћана био је десни бек Станко Станковић, стријелац осам погодака.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана