Бубања још није одлучио

Синиша Котараш
Бубања још није одлучио

Тузла - И поред добре игре, поготово у првом полувремену, фудбалери Звијезде 09 доживјели су пети узастопни пораз те остали приковани на дну табеле са само три бода.

Након утакмице против Тузла ситија (0:3), шеф стручног штаба Славољуб Бубања поднио је оставку, али ју је повукао јуче ујутро, уз образложење да ће данас након још једног разговора са предсједником клуба Борисом Станишићем саопштити коначну одлуку.

- Морао сам из моралних разлога да понудим оставку. Налазимо се у серији пораза и ту је тренер увијек најодговорнији. Али, има ту и још неких ствари које ми сметају, а на које не могу да утичем, а то је, прије свега, суђење на нашим утакмицама - нагласио је Бубања.

Према његовим ријечима, главни судија меча у Тузли Матео Муса направио је огромну грешку на старту утакмице, наравно, на штету Звијезде 09.

- Рекао сам давно да не желим да коментаришем суђење, али послије овога не могу да ћутим. Наиме, голман домаћих морао је да добије црвени картон на самом отварању меча. Наш Славен Стојановић је био у контранападу, а он је истрчао на 30 метара од свог гола, грубо га оборио и када су сви на стадиону очекивали искључење, добио је само жути картон. - појашњава Бубања који истиче како је велика ствар што предсједник клуба и након свега жели да се њихова сарадња настави.

- Ипак, морам да будем искрен и кажем да смо ми сами себе побиједили у Тузли. Имали смо 17 шутева према голу, чак седам идеалних ситуација за постизање поготка, а изгубили смо са 0:3, уз то смо сами себи дали један погодак. Са друге стране, Тузла сити нам је, током свих 90 минута, упутио само три шута - додаје Бубања.

 

Тузла Сити    3 (0)
Звијезда 09   0 (0)

Стријелци: 1:0 Рамић у 53, 2:0 Станишић аутогол у 60, 3:0 Бурић у 72. минуту.
Стадион: Тушањ.
Гледалаца: 500.
Судија: Матео Муса (Читлук) 5,5.
Жути картони: Муминовић, Терзић (Тузла сити), Тојчић, Ђелмић, Станишић (Звијезда 09).
Играч утакмице: Мирсад Рамић (Тузла сити) 7. 

Тузла Сити: Муминовић 7, Ефендић 7, Зитуни 6 (од 46. минута Рамић 7), Бегановић 6 (од 62. минута Бурић 7), Шарчевић 6,5 (од 79. минута Мешиновић -), Којић 7, Стјепановић 6,5, Терзић 6,5, Убипарип 6,5, Сесар 6,5, Златковић 6,5. Тренер: Елвир Баљић.
Звијезда 09: Манојловић 7, Мехмедагић 6,5, Чагас 6,5, Ђелмић 7, Тојчић 6,5, Станишић 6 (од 69. минута Предраговић -), Стјепановић 7 (од 82. минута Ајковић -), Беновић 6,5, Војиновић 6,5, Бађи 7 (од 86. минута Ракић -), Хаирлаховић 6,5. Тренер: Славољуб Бубања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана