Браво, Ноле: Са Куле Београд послата порука најбољем тенисеру VIDEO

Танјуг
Foto: Принтскрин

БЕОГРАД- Честитка најбољем тенисеру на свијету Новаку Ђоковићу, освајачу рекордне 10. титуле на Аустралијан опену и власнику чак 22 гренд слем трофеја, стигла је и са Куле Београд, највише зграде у Србији и региону.

Новаков лик са упечатљивим побједничким ускликом вечерас је поносито обасјавао небо изнад Саве.

''Трка за најбољег тенисера свих времена полако улази у узбудљиву завршницу. Ако је судити по незапамћеној доминацији коју годинама уназад приказује на свим подлогама тениских терена, на целој планети, човек чије успехе с поносом често егзалитрано славимо на крају ће бити тај поред чијег ће имена у свим тениским алманасима једном заувек, званично, стајати оно чувено ТHE GOAT'', наводи се у саопштењу. 
Наредна прилика да Кула Београд, нови симбол српске престонице, поново забљешти у Новакову част долази у јуну, на Ролан Гаросу, додају из Belgrade Waterfronta и поручују: 
''Ноле, шампионе, читава Србија здушно стоји иза тебе! Корачај храбро и незаустављиво звезданом стазом ка тениском Олимпу и настави да исписујеш најлепше странице историје „белог спорта“. Време је за спортску бесмртност – идемо у Париз по тај Куп мускетара!''.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана