Борац жели наставак серије без пораза

Д. П.
Борац жели наставак серије без пораза

Бањалука - Свјесни смо свих квалитета Вележа, али ако пружимо максимум на стадиону "Врапчићи", можемо остати непоражени.

Нагласио је ово дефанзивац бањалучког Борца Драшко Жарић пред недјељни сусрет седмог кола Премијер лиге БиХ, у којем Бањалучани од 16 часова гостују код Вележа.

- Одлично смо радили у овој паузи и убијеђен сам да у отвореној утакмици можемо да се вратимо у Бањалуку са бодом или три. Мостарци имају велике амбиције ове сезоне, силно су се појачали, али ми желимо да наставимо серију без пораза - нагласио је Жарић.

Шеф стручног штаба чете са Градског стадиона Драган Јовић у овом сусрету може да рачуна на све расположиве снаге.

- Ова репрезентативна пауза и те како нам је добро дошла, јер смо имали мини-припреме, у којима смо покушали да надокнадимо оно што нисмо стигли прије почетка сезоне. Вјерујем да смо у томе успјели и да ћемо у сљедећим мечевима играти још боље - истакао је Јовић.

У првенственој паузи Бањалучани су одиграли контролни меч против члана Јелен суперлиге Србије ОФК Београда, у којем су поражени са 1:2.

- Иако смо изгубили, овај меч је био пун погодак, јер је био прилика да они играчи који су у претходним мечевима имали мању минутажу заиграју. Међу њима има њих неколико на које треба обратити пажњу и који су издањем против "романтичара" показали да су веома близу првог тима. Зато ћемо са праксом одигравања контролних мечева наставити и убудуће, кад нам се год укаже прилика - нагласио је Јовић.

Он вјерује да у сусрету против Мостараца Борац може остати непоражен.

- Играмо са веома амбициозном екипом, која у сваком тренутку зна шта хоће. Међутим, и ми имамо своје циљ, а то је да се из Мостара вратимо непоражени. Играчи су свјесни да до њега неће бити лако доћи, али сам сигуран да ће дати све од себе и да ћемо се у Бањалуку вратити уздигнута чела - додао је Јовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана