Боксери Славије одушевили навијаче у пуном Обилићеву

Дарко Драгичевић
Боксери Славије одушевили навијаче у пуном Обилићеву

БАЊАЛУКА - Боксери Славије сјајно су се представили својим навијачима и у дупке пуној дворани "Обилићево" савладали су Сомбор резултатом 10:4. Боксери Славије остварили су пет побједа уз два пораза и потврдили своје амбиције.

"Занима нас само титула и даћемо све да је освојимо. Показали смо вечерас да имамо велики квалитет.

Екипа је одлично одбоксовала све мечеве, а посебну захвалност дугујемо бањалучкој публици. Бањалука је показала да воли бокс и надам се да ћемо имати успјешну сезону.", рекао је Ален Рахимић, боксер Славије.

Одличан деби пред бањалучком публиком имао је и Нејц Петрич. Словеначки боксер у дресу Славије до побједе над Владимиром Беришом стигао је прекидом у првој рунди.

"Одличан почетак сезоне и велика побједа. Задовољан сам наступом. Имао сам контролу од почетка. најважније је да је остварена екипна побједа.", рекао је Петрич који се недавно домогао и сребрне медаље на Европском првенству у Будви.

Трибине и мјеста око ринга испуњени до посљедњег мјеста,  а након побједе над Сомбором задовољство није крио ни Далибор Петковић, предсједник БК Славија.

"Побједа над Сомбором и пуна дворана најбоља су награда за сав труд и рад који смо уложили у минулом периоду. Ово је за нас велики вјетар у леђа и огроман мотив да наставимо са још бољим радом.

Славија је мајка бањалучког спорта, а Бањалука је показала колико је воли и и колико јој је стало са се врати на велику сцену. На добром смо путу.", рекао је Петковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана