БК Славија: Повјерење Петковићу

Дарко Пашагић
БК Славија: Повјерење Петковићу

БAЊAЛУКA - Некадашњи боксер Славије Далибор Петковић изабран је за предсједника Управног одбора овог трофејног бањалучког клуба.

Ово је одлучено на Скупштине Славије, која је одржана у клупским просторијама, а на овој функцији наслиједио је Блажу Буљића, који је поднио оставку због пословних обавеза.

У Управном одбору налази се укупно 15 чланова, а поред Петковића у овом тијелу су још: Бранислав Страживук, Дејан Вукосављевић, Ненад Барош, Предраг Барош, Саша Бркић, Драган Бањац, Милан Пузигаћа, Манојло Поповић, Мирко Савковић, Горан Спасојевић, Сергеј Мочевић и капитен клуба, док ће још двојица чланова бити накнадно одређена.

Нови Управни одбор предложио је план рада у идућем периоду, који је једногласно усвојен. Надзорни одбор није претрпио никакве промјене и на његовом челу је и даље остао Небојша Крчмар, док су чланови Јово Росић и Мирко Нинковић.

Потврђена је одлука претходног Управног одбора којом Драган Батар остаје почасни предсједник клуба, а једногласно је усвојено да прослављени боксер, некадашњи аматерски и професионални првак Европе Маријан Бенеш буде почасни члан клуба.

На челу Скупштине клуба остао је досадашњи предсједник Бранислав Лолић, а највише клупско тијело сада има три потпредсједника. То су: Владо Дабић, Зоран Рашљић и Петар Роквић. 

Првенство

У суботу ће се у Вогошћи одржати појединачно боксерско првенство БиХ за пионире, кадете и жене, а позив је стигао и на адресе свих клубова у Републици Српској. Званично мјерење такмичара планирано је од 10 до 12 часова, а мечеви би требало да почну у 15.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана