Бијељинци бројали до осам

И. С.
Бијељинци бројали до осам

Бијељина - Фудбалери Радника декласирали су Сутјеску са 8:1 у реванш мечу полуфинала Купа Републике Српске и изборили пласман у финале у којем ће се за пехар борити против Рудар Приједора.

Иако су већ у првом мечу стекли добру предност (3:1) момци Срђана Бајића озбиљно су ушли у меч и већ послије 13 минута на семафору је писало 3:0. Госте је начео Зоран Никић у 4. минуту, а само шест минута касније Алдемин Хаџић је повисио на 2:0, а у 13. минуту фуриозан почетак домаћих заокружио је Драган Дошло.

Међутим, муке гостију тек тада су почеле, пошто је послије неспоразума голмана Младена Филиповића и посљедњег играча одбране Дарка Фундупа у 22. минуту Радник повео са 4:0. До краја полувремена други гол је уписао Дошло, а част гостију спасио је Радомир Дракул у 43. минуту. Он је искористио једанаестерац који је направио голман домаћих Никола Лакић над Марком Вуковићем.

Бијељинци су у другом дијелу мало стали на лопту, али ипак успјели да постигну још три поготка. Први гол на овој утакмици постигао је Ћосовић, до другог је дошао Хаџић, а хет-трик је комплетирао најбољи појединац утакмице Дракул. Термин финалног меча биће накнадно одређен.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана