Бек Синиша Драгичевић се враћа у тим Вишеграда: Желим да помогнем у борби за титулу

Дарко Драгичевић
Бек Синиша Драгичевић се враћа у тим Вишеграда: Желим да помогнем у борби за титулу

ВИШЕГРАД - Рукометни клуб Вишеград ће највеће појачање за други дио сезоне у Првој лиги Републике Српске добити из својих редова. На паркет се након четири мјесеца вратио бек Синиша Драгичевић.

Након повреде у дербију првенства против Младости у Бањалуци услиједили су мјесеци  опоравка. Оно што је најбитније за овог рукометаша је да је све прошло у потпуном реду. Опоравак је прошао одлично, а његови саиграчи су успјели да дођу до првог мјеста у првенству. Сад слиједи наставак.

Драгичевић истиче да је спреман за искушења и да је најбитније да је повреда прошлост.

- Крајем седмице сам се прикључио екипи Вишеграда послије вишемјесечне паузе. Индивидуално сам са кондиционим тренером радио мукотрпно два мјесеца и остварили смо заиста одличан резултат. Заслуге за опоравак иду мом кондиционом тренеру Ради Дрвеници из Козарске Дубице. Све је прошло у најбољем реду. Два мјесеца смо радили на томе да се што брже вратим у погон и сви смо задовољни урађеним. Још нисам на максимуму, али мислим да ћу се до почетка сезоне успјети вратити у приближну форму - истакао је Драгичевић.

Његова екипа је у одличној позицији. На првом мјесту је и има одличан распоред у наставку шампионата. Драгичевић се нада да ће моћи помоћи саиграчима да остану на жељеној позицији. До старта првенства има још мало времена да се екипа додатно уигра.

- Надам се да ћу свакако бити у могућности да дам свој допринос у овој полусезони, за сада нисам сигуран у којој ће то бити мјери, али свакако ћу давати максимум на паркету. Сигурно да нас очекује изузетно тежак други  дио сезоне. Имамо ту срећу да ћемо окршаје са главним конкурентима играти на домаћем терену. Свакако уз помоћ публике надам се да ћемо изаћи као побједници што ће нам свакако бити велики корак ка освајању титуле. Надам се да ћемо и други дио завршити као и први и наравно окитити се титулом шампиона Републике Српске - додао је рукометаш Вишеграда.

Против Борца у Купу Српске

Рукометаши Вишеграда ХЕД играће против Борца у четвртфиналу Купа Републике Српске. Остали парови: Херцеговина - Леотар, Дервента - Козара (Г) и Младост - Слога Добој. Планирано је да се утакмице одиграју 17. априла и то само по један меч. Код рукометашица у полуфиналу се састају Кнежопољка - Борац и Леотар - Младост 1960. Полуфинала су 2/3. марта, а финале је предвиђено 6. априла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана