Бањалучка пивара још двије године уз кошаркаше Борца

Г.С.
Бањалучка пивара још двије године уз кошаркаше Борца

БАЊАЛУКА - Бањалучка пивара потписала је нови уговор о сарадњи са КК Борац Бањалука за наредне двије сезоне 2023/24 и 2024/25.

Из Бањалучке пиваре истичу да је кошарка један од стратешких одабира компаније када је у питању допринос спорту и граду Бањалука. Након одличних резултата КК Борца, Бањалучка пивара је одлучила да „Награди“ клуб новим уговором.

-Драго нам је што су наши пријатељи из КК Борац, након бројних успјеха, поново са нама у Бањалучкој пивари да озваничимо наставак сарадње и у наредне двије сезоне. Свакако бисмо искористили прилику да им честитамо на освајању КУП-а Републике Српске, као и најбољем пласману у лиги БИХ у посљедње двије деценије, а желимо им много среће и сигурни смо да ће надмашити резултатска очекивања, изјавила је Андреа Лиздек, маркетинг менаџер Бањалучке пиваре.

Бањалучка пивара и КК Борац, у наредном периоду,  наставиће да заједничким дјеловањем раде на унапријеђењу рада Клуба и на промоцији кошарке у циљу укључивања младих да се више баве овим спортом. У Борцу наводе да ће им ова подршка итекако значити.

- Поносни смо што настављамо сарадњу са највећим бањалучким брендом Нектар пивом и ова подршка у наредном периоду ће нам омогућити да будемо још успјешнији, истракао је Милан Ђајић, предсједник КК Борац.  

Бањалучка пивара је током 2023. године подржала: Фудбалски клуб Борац, Кошаркашки клуб Борац, фудбалску репрезентацију Србије, Рун анд море полумаратон у Бањој Луци, Фудбалски клуб Рекреативо Бања Лука, Нектар Футсал Дервента, 4Фаллцон трка Бања Лука и многе друге спортске иницијативе.  

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана