Бањалуци припао дерби у сједећој одбојци

М.З.
Бањалуци припао дерби у сједећој одбојци

БАЊАЛУКА - У одличној утакмици 13. кола Првенства Републике Српске, одбојкаши ОКИ Бањалука савладали су резултатом 3:1, екипу Добоја која им је главни конкурент за титулу.

Добојлије су сјајно отвориле меч и за 14 минута бриљантном игром освојили први сет. Бањалучани се буде у другом сету, убацују у већу брзину и изједначавају резултат!

Трећи и четврти сет, прошао је у благој доминацији бањалучке екипе која је заслужено славила са 3:1 у сетовима.

- Одиграли смо фантастичну, неизвјесну и мушку утакмицу, достојну дербија у сједећој одбојци. Посебно ми је драго да смо се вратили након првог сета, гдје нас је ривал заиста прегазио квалитетном игром. Поносан сам на момке, јер су дали свој максимум када је било најпотребније - рекао је капитен Бањалуке Драган Ђуран. Један од истакнутијих појединаца Добоја био је Радомир Бојић.

- Честитам Бањалуци на фер и коректној игри. Заслужено су побиједили у утакмици, која је, чини ми се кључ овогодишње првенствене трке. Имали смо и ми своје шансе, али ривал је вечерас био бољи - изјавио је Бојић.

Тренер Бањалуке Драшко Маџар честитао је противнику на одличној утакмици, а својим момцима на заслуженој побједи.

- Остаје нам још једно коло Првенства Републике Српске, а затим се у потпуности окрећемо Евролиги која ће се одржати у италијанском Ферму од 15. до 20. јуна ове године. Ова утакмица нам је уједно била и једна од кључних прилика за провјеру форме. Био је ово празник одбојке, "сукоб" два подједнака ривала - рекао је Маџар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана