Бањалучани хитају ка титули: Нова побједа!

Дарко Драгичевић
Бањалучани хитају ка титули: Нова побједа!

БАЊАЛУКА - Боксери Славије незаустављиво грабе ка шампионској титули у Боксерској лиги Србије, а у дуплом колу одржаном у Бањалуци под паролом "Дани града, дани Маријана Бенеша" стигли су и до друге побједе.

Након тријумфа над екипом Наисуса, у рингу дворане "Обилићево", пао је и шампион Регионалне лиге из прошле сезоне, екипа Новог Пазара укупним резултатом 10:4.

Лео Цвитановић и Гал Шепиц донијели су превагу и својим побједама трасирали пут ка новој побједи. Лео је једногласно савладао Џејлана Тоскића у категорији до 71 килограма, а судије нису имале дилему ни у двобоју између Гала Шепица и Александра Шерифовића у категорији до 75 килограма.

- Велика побједа за нас. Нови Пазар је показао да је квалитетна екипа, али и ми смо показали да имамо екипу која може да освоји шампионску титулу ове сезоне. Пружили смо одлично издање у рингу, и у петак,  и вечерас, и заслужено смо остварили нове побједе у Боксерској лиги Србије. Хвала бањалучкој публици која нам је и овај пут дала вјетар у леђа - поручио је Лео Цвитановић.

Сјајно издање имао је и Лука Вељовић који је једногласном одлуком судија дошао до побједе над Момчилом Јањићем у категорији до 63,5 килограма.

- Презадовољан сам због нове екипне, али и због своје побједе. Сматрам да смо публици приуштили одличан бокс, а морам да захвалим свима који су били на трибинама. Својим навијањем дали су ми снагу више. Настављамо даље. Желимо титулу - поручио је Вељовић.

БК Славија положио је нови испит, и у рингу и ван њега. Дупло коло Боксерске лиге Србије под паролом "Дани града, дани Маријана Бенеша" беспријекорно је организовано, а резултатски циљ је остварен.

- Обје побједе желимо да посветимо Маријану Бенешу и ово је још један доказ да га Бањалука није и никада неће заборавити.

Морамо да будемо презадовољни. У рингу смо показали сав свој квалитет и настављамо да јуришамо ка титули - рекао је Далибор Петковић, предсједник БК Славија.

Резултати

Резултати, до 57 кг: Михајло Ђекић - Лука Миаиловић, једногласно побједа Миаиловић, до 63,5: Лука Вељовић - Момчило Јањић, једногласно побједа Вељовић, до 67 кг: Аљаж Ширцељ није имао противника, побједа за Славију, до 71 кг: Лео Цвитановић - Џејлан Тоскић, једногласно побједа Цвитановић, до 75 кг: Гал Шепиц - Александар Шерифовић, једногласно побједа Шепиц, до 80 килограма: Вук Мичић - Ахмед Маурић, једногласно побједа Маурић, до 92 килограма: Аљаж Бан - Миладин Костић, једногласно побједа Бан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана