Banjalučani hitaju ka tituli: Nova pobjeda!

Darko Dragičević
Banjalučani hitaju ka tituli: Nova pobjeda!

BANjALUKA - Bokseri Slavije nezaustavljivo grabe ka šampionskoj tituli u Bokserskoj ligi Srbije, a u duplom kolu održanom u Banjaluci pod parolom "Dani grada, dani Marijana Beneša" stigli su i do druge pobjede.

Nakon trijumfa nad ekipom Naisusa, u ringu dvorane "Obilićevo", pao je i šampion Regionalne lige iz prošle sezone, ekipa Novog Pazara ukupnim rezultatom 10:4.

Leo Cvitanović i Gal Šepic donijeli su prevagu i svojim pobjedama trasirali put ka novoj pobjedi. Leo je jednoglasno savladao Džejlana Toskića u kategoriji do 71 kilograma, a sudije nisu imale dilemu ni u dvoboju između Gala Šepica i Aleksandra Šerifovića u kategoriji do 75 kilograma.

- Velika pobjeda za nas. Novi Pazar je pokazao da je kvalitetna ekipa, ali i mi smo pokazali da imamo ekipu koja može da osvoji šampionsku titulu ove sezone. Pružili smo odlično izdanje u ringu, i u petak,  i večeras, i zasluženo smo ostvarili nove pobjede u Bokserskoj ligi Srbije. Hvala banjalučkoj publici koja nam je i ovaj put dala vjetar u leđa - poručio je Leo Cvitanović.

Sjajno izdanje imao je i Luka Veljović koji je jednoglasnom odlukom sudija došao do pobjede nad Momčilom Janjićem u kategoriji do 63,5 kilograma.

- Prezadovoljan sam zbog nove ekipne, ali i zbog svoje pobjede. Smatram da smo publici priuštili odličan boks, a moram da zahvalim svima koji su bili na tribinama. Svojim navijanjem dali su mi snagu više. Nastavljamo dalje. Želimo titulu - poručio je Veljović.

BK Slavija položio je novi ispit, i u ringu i van njega. Duplo kolo Bokserske lige Srbije pod parolom "Dani grada, dani Marijana Beneša" besprijekorno je organizovano, a rezultatski cilj je ostvaren.

- Obje pobjede želimo da posvetimo Marijanu Benešu i ovo je još jedan dokaz da ga Banjaluka nije i nikada neće zaboraviti.

Moramo da budemo prezadovoljni. U ringu smo pokazali sav svoj kvalitet i nastavljamo da jurišamo ka tituli - rekao je Dalibor Petković, predsjednik BK Slavija.

Rezultati

Rezultati, do 57 kg: Mihajlo Đekić - Luka Miailović, jednoglasno pobjeda Miailović, do 63,5: Luka Veljović - Momčilo Janjić, jednoglasno pobjeda Veljović, do 67 kg: Aljaž Šircelj nije imao protivnika, pobjeda za Slaviju, do 71 kg: Leo Cvitanović - Džejlan Toskić, jednoglasno pobjeda Cvitanović, do 75 kg: Gal Šepic - Aleksandar Šerifović, jednoglasno pobjeda Šepic, do 80 kilograma: Vuk Mičić - Ahmed Maurić, jednoglasno pobjeda Maurić, do 92 kilograma: Aljaž Ban - Miladin Kostić, jednoglasno pobjeda Ban.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana