Бањалучани добили нове просторије и тренера: Напријед циља виши ранг

Дарко Драгичевић
Бањалучани добили нове просторије и тренера
Foto: ГС | Бањалучани добили нове просторије и тренера

БАЊАЛУКА - Управа Фудбалског клуба Напријед направила је огроман посао за само 14 мјесеци.

Бањалучани су отворили нове клупске просторије, те представили новог тренера Небојшу Анђелића и појачања за други дио сезоне.

Напријед ће тако напокон играти на свом терену након што је три мјесеца био практично гост. Добио је бањалучки тим одличне просторије на којима многи могу да им позавиде.

Предсједник Управног одбора Владимир Росић истиче да је поносан на све урађено у протеклом периоду.

"Поносан сам на све што смо урадили у овом периоду. Напријед је изградио сјајне клупске просторије које ће користити будуће генерације клуба. Захвалан сам својим колегама у Управном одбору на сјајном послу, граду Бањалуци као и ентитетским институцијама које су нам помогле. Урадили смо велики посао. Не само да смо изградили просторије којих се не би постидјели ни чланови Премијер лиге, већ смо ријешили и рефлекторе на главом и помоћном терену и простор око стадиона. Наш приоритет је омладинска школа гдје смо повећали број са 60 на 180 малишана. Наш добар рад је препознат па ћемо ускоро успоставити сарадњу са Црвеном звездом. Такође ту су и одржавање Меморијалног турнира "Душко Ожеговић", a што се тиче сениорског тима ту је циљ пласман у виши ранг" истакао је Росић.

 

Клуб је представио и новог тренера Небојшу Анђелића, који је радио у Карановцу, БСКУ, Крупи, као и појачања за прољећни дио сезоне. 

Највеће појачање је Синиша Радоја, а ту су још голман Бојан Добријевић, затим Даријан Дакић, Перо Миладиновић, Матија Васиљевић и Никола Шупић.

"Дошао сам у амбициозан клуб и не плашим се изазова. Напријед има лијепу будућност и све услове за квалитетан рад тако да се надам да ћемо сви да остваримо циљеве и изборимо виши ранг. Имамо 27 играча а довели смо и шест нових играча. Најзвучније појачање је свакако Радоја. Као играч и тренер сам напредовао од четврте до друге лиге, а сад желим да испуним циљ и као тренер будем у Првој лиги Републике Српске, надам се управо са Наприједом" истакао је Анђелић.

 

Прву припремну утакмицу Напријед игра 11. фебруара против Слободе Мркоњић Град.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана