Бајић и званично на кормилу Дрине

Д. Г.
Бајић и званично на кормилу Дрине

ЗВОРНИК - Одлично познајем ситуацију у Премијер лиги БиХ и вјерујем да заједничким снагама можемо да остваримо клупске амбиције, односно да обезбиједимо опстанак у елити.

Изјавио је ово на јучерашњем представљању нови шеф стручног штаба зворничког премијерлигаша Срђан Бајић, који је на овој функцији наслиједио Драгана Мићића.

- До зацртаног циља можемо само уз напоран рад свих фудбалера, али и мене и мојих сарадника. Имао сам прилику да се упознам са већином играча и сматрам да посједују квалитет да оправдају клупске амбиције. Имамо реалне шансе и у Купу Републике Српске, што морамо доказати већ сутра у првој полуфиналној утакмици са екипом Крупе - рекао је Бајић.

Новом тренеру су добродошлицу пожељели предсједник Управног одбора Миодраг Јевтић и спортски директор Дрине Милан Ђокић.

- Прво бих захвалио Драгану Мићићу који је за четири године оставио видан траг у Дрини и пожелио му успјех у животу и раду. Новом тренеру желим да сви заједно остваримо амбиције, а оне су осим опстанка у Премијер лиги и освајање Купа Републике Српске - истакао је Јевтић.

Срђан Бајић је почео играчку каријеру у Рудару из Пљеваља, а потом играо и за екипу Сарајева. Тренирао је пљеваљски Рудар, Будућност из Подгорице, Алки са Кипра, Спартак из Суботице, требињски Леотар и Радник из Бијељине. Након 18. одиграних кола Дрина заузима 11. мјесто на табели са 18 бодова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана