Асмир Авдукић: Исплата дуга или исписница из Борца

Дарко Пашагић
Асмир Авдукић: Исплата дуга или исписница из Борца

Бањалука - Голман Борца Асмир Авдукић дао је ултиматум клупској управи да му се у току дана исплате дуговања или ће напустити Градски стадион.

- Уколико желимо да Асмир Авдукић и идуће сезоне чува гол нашег клуба, морамо да у току дана испунимо његове услове.  Чинимо све напоре како бисмо задржали што више играча из постојећег играчког кадра, али тешка финансијска ситуација представља велики проблем. Разговарали смо са Авдукићем, чији би останак на Градском стадиону био велико појачање за екипу идуће сезоне. Његови услови су веома реални и већином се односе на исплату постојећих дуговања - изјавио је ово спортски директор Борца Бранислав Крунић послије разговора са искусним голманом Бањалучана.

Авдукић је нагласио да жели остати у Бањалуци, али да ће ситуација бити много јаснија у току данашњег дана.

- Имамо договор да ће данас бити ријешена ситуација. Челницима сам казао који су моји услови за останак и уколико их испуне остајем у клубу јер имам уговор још двије године. Много пута смо продужавали рокове за рјешавање проблема и постоји доза неповјерења. Све ће бити много јасније у току дана. Немам више намјеру да се пролонгирају рокови исплате.  Уколико се не испуне моји услови, одлазим. Моја жеља је да останем на Градском стадиону, али овако више не иде - нагласио је Авдукић.

Одласци

Од краја сезоне редове Борца напустила су већ три фудбалера. Ведран Кантар и Адмир Рашчић су добили исписнице и близу су договора са мостарским Зрињским, док је Младену Зељковићу истекао уговор и већ је постао члан сарајевског Жељезничара. Близу одласка је Младен Жижовић, за чије услуге је заинтересован Рудар Приједор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана