Анкица Карачић, мајка рукометаша Ивана и Игора: Не знам како ћу гледати синове

Анадолија
Анкица Карачић, мајка рукометаша Ивана и Игора: Не знам како ћу гледати синове

Мостар - Рођена браћа Иван и Игор Карчић, репрезентативци БиХ односно Хрватске у рукомету, укрстиће копља сутра на мечу ове двије селекције, а њихова мајка Анкица не зна како ће преживјети судар браће.

- Већ сам их једном гледала у Бањалуци када су играли један против другог и то ми је било најгоре у животу. У петак ћу навијати за обојицу. Нека бољи побиједи. Само не дај Боже да се неко повриједи. То ми је најважније - рекла је Анкица Карачић.

Отац Анте блиста од среће. Узео је годишњи одмор да би у миру гледао синове. У наредним данима планира да отпутује у Катар да би бодрио барем једног од њих у завршници СП.

- Први пут у животу гледаћу дуел БиХ и Хрватске, односно мојих синова. Не знам како ћу се понашати. Срце се подијелити не може! Нека побиједи бољи, односно нека буде "икс" и нека обје репрезентације иду у други круг. Хрватска је већ обезбиједила пласман у осмину финала. Надам се да ће и БиХ урадити исто - рекао је Анте.

Он у дневном боравку породичне куће има два ТВ пријемника.

- Оба ТВ-а су упаљена када се преклапају термини Хрватске и БиХ, да у истом тренутку можемо гледати обје утакмице. Ух, док су утакмице има нервозе, устајања, ходања - рекао је Анте.

Родитеље још поноснијим чини њихов најмлађи син Горан (18), такође спортиста, али фудбалер односно голман Зрињског и јуниорске репрезентативац БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана