Али Алић чува Слободу у врху табеле: Заслужена побједа у Прњавору

Г.С.
Али Алић чува Слободу у врху табеле: Заслужена побједа у Прњавору

НОВИ ГРАД - Фудбалери новоградске Слободе након тријумфа у Прњавору против Љубића (1:0) настављају трку са Крупом за прво мјесто у Првој лиги Републике Српске.

Екипа из кањона је лидер са 28 бодова, пет више од Новљана, али екипа Дарка Војводића има и меч мање. Оба тима су у серији од по три тријумфа и очекује се да до краја воде неизвјесну борбу за титулу најбоље екипе у елити Српске. Слобода се минималним тријумфом у Прњавору на неки начин реванширала домаћину за пораз у посљедњем колу прошлосезонског издања Прве лиге Републике Српске, који их је на крају коштао пласмана у Премијер лигу. Стријелац јединог гола за екипу из Новог Града, Ади Алић сматра да је његов тим заслужено побиједио и додаје да су у редовима Слободе сви већ окренути наредном колу, када дочекују зворничку Дрину.

- Честитам својој екипи на заслуженој побједи. Очекивано тешко гостовање, али морам истаћи да смо ми контролисали цијелу утакмицу и на крају узели три бода која су нам потребна. У наредном колу дочекујемо екипу Дрине, те позивам све навијаче да дођу на Млакве и да нас подрже у освајању нових бодова - поручио је Алић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана