Александар Субић: Борац на првом мјесту

Дарко Пашагић
Александар Субић: Борац на првом мјесту

Бањалука - Жеља ми је да у наставку сезоне пружим што боље партије и помогнем Борцу да оствари што бољи пласман.

Изјавио је ово лијеви бочни фудбалер Бањалучана Александар Субић, који ће и у наставку сезоне бити узданица шефа стручног штаба Винка Мариновића.

- Много се говорило о мом одласку са Градског стадиона током зиме, али конкретних понуда није било. Борац ми је за сада на првом мјесту, а на крају сезоне видјећемо шта ће бити даље - нагласио је Субић, који са Бањалучанима има уговор до краја 2016. године.

Иако у припремном периоду фудбалери Борца нису баш блистали првотимац "црвено-плавих" сматра да ће све бити у најбољем реду када првенство почне.

- Добро се радило и резултати ће се видјети у наставку сезоне. Пред нас нико није зацртао циљ да морамо изборити пласман на међународну сцену, али сматрам да можемо бити у самом врху табеле. Нисмо ни без амбиција у Купу БиХ, гдје смо стигли до четвртфинала Купа БиХ - наставио је Субић.

Клуб је напустио искусни Младен Жижовић за којег је рекао да ће се тешко надокнадити његов одлазак.

- Он ће нам сигурно много недостајати, јер су његово искуство и мирноћа свим играчима, а поготово млађима улијевали додатно самопоуздање. Међутим, не вриједи јадиковати, већ морамо његов одлазак што прије надомјестити - додао је Субић.

До краја припрема фудбалери Борца одиграће "генералку" против прволигаша Републике Српске Слободе из Мркоњић Града. Меч се игра петак у Крупи на Врбасу.

Јесен

У првом дијелу сезоне Субић је одиграо 13 утакмица, а пропустио је само мечева прва два кола, против Младости из Велике Обарске и Сарајева у којима су Бањалучани забиљежили два пораза. У наредних 13 кола од 1.170 минута на терену је био чак 1.114, два пута се уписао у стријелце и био је један од најстандарднијих у чети Винка Мариновића.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана