Александар Илић, ФК Дринина: Оставили смо срце на терену

Д. Г.
Александар Илић, ФК Дринина: Оставили смо срце на терену

Зворник - Дрина је постигла веома важну побједу над Вележом од 3:1 и тренутно је девета на табели Премијер лиге БиХ.

Овим тријумфом стигао је и потребан мир у редове Зворничана који могу играти без великог притиска у наставку првенства. Један од јунака Дринине побједе, уз Милоша Филиповића, био је и млади Александар Илић који је постигао други гол и практично преломио утакмицу.

- Прибојавали смо се тешког терена јер у таквим условима није лако спровести оно што се замисли у свлачионици. Послије шока који смо доживјели након јефтиног гола Вележа нисмо клонули духом, већ смо наставили са нашом игром. Мислим да смо овом побједом показали како треба да се боримо за дрес. Сви смо дјеловали као добро уштимани оркестар, а показали смо и максимум борбености по тешком терену - рекао је Илић.

Добрим играма у дресу Дрине задобио је повјерење хрватског прволигаша Истра 1961, па је једну сезону провео у Пули. Међутим, на радост Зворничана, вратио се и голом против Вележа наговијестио добре игре.

- Предстоји нам тешко гостовање екипи Зрињског на које нећемо ићи као туристи. Послије те утакмице слиједе два изузетно битна меча. Долази нам Младост, па гостујемо Раднику гдје морамо тражити бодове за дефинитиван прикључак екипама из средине табеле, односно пласман у безбједну зону. Рецепт за успјех против семберских екипа је исти онај који смо примијенили против Вележа, а то је велика борбеност и колективни дух - додао је Илић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана