Агент Николе Јокића: За оброк је знао појести пола киле бурека и попити два литра "коле"

Агенције
Агент Николе Јокића: За оброк је знао појести пола киле бурека и попити два литра "коле"

БЕОГРАД - Менаџер српског кошаркаша Николе Јокића, Мишко Ражнатовић, испричао је како је" од просјечног играча направио НБА звијезду" те да није могао ни замислити да ће Јокић већ сада направити овакву каријеру.

Ражнатовић је у разговору за хрватски портал Индекс истакао да Јокић није баш изгледао као на фотографијама које су последњих дана постале виралне на друштвеним мрежама, а на којима је приказан као буцмасти дјечак за којег се не може наслутити да ће постати један од најбољих кошаркаша свијета.

- Није био баш као на оним фотографијама, али имао је вишак килограма и био је знатно физички слабији од свих других у екипи. Кондициони тренер одмах га је извукао из тимског тренинга да му тијело доведе у стање да може тренирати с остатком екипе. Рекао је да ће се повриједити у року од три дана ако одмах крене с пуним тренингом – испричао је Ражнатовић. Али Јокић је, додаје, показао да физикалије нису пресудне-

- То ми је веома драго јер отвара врата свим клинцима да маштају како могу постати Ол - стар играчи, да није битно имати брдо мишића и скакати не знам колико високо. Он је крајње атипичан примјер, али добар за све клинце који играју кошарку - каже Ражнатовић.

Испричао је да је Јокићу прије било нормално да за оброк поједе пола киле бурека и попије два литра коле.

- Ипак, то није најсмијешнија анегдота о њему, боља је када је потписао толико аутограма да му се упалила тетива на руци, због чега је пропустио седам дана тренинга и неколико утакмица - прича овај менаџер, али открива да је прехрамбене навике, наравно, временом промијенио.

Наглашава да је фокус свјетске јавности на Денверу и Јокићу још већи јер су у плеј –офу показали невјероватан тимски дух и великим преокретима, прво против Јуте, а затим против Клиперса, показали да су зрели и озбиљни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана