Селектор о Јокићу: Наравно да му се ''удварам''

Агенције
Селектор о Јокићу: Наравно да му се ''удварам''

Селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић још једном се срео са питањем о наступу Николе Јокића на Олимпијским играма у Паризу.

Пешић је гостовао у подкасту Политике и истакао да би потенцијално учешће Николе Јокића доста значило нашем националном тиму.

„Више ми не смета, сад кажем зовите га па га питајте. Што се тиче Николе Јокића, мени једино смета што не питају за остале. Само учешће Николе Јокића сигурно да значи, у сваком смислу. И са аспекта индивидуалног квалитета и са аспекта личности какав је Јокић, јер ја када кажем да је Јокић бољи момак него што је играч, они сви падају у несвијест. Као, ти се удвараш Јокићу. Наравно да се удварам, јер желим то да истакнем“, рекао је Пешић у подкасту Политике.

Кошаркашки заљубљеници се надају да ће Јокић бити расположен да игра за Србију, као да би могао да води Орлове до нове медаље, пошто је са Орловима освојио сребро на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру.

Подсјећања ради, Јокић је играо на Европском првенсву 2022.године, док га на Свјетском првенству 2023. године није било у саставу.

Јокић за сада љето проводи у активностима, био је и на рафтингу, а видјећемо која је његова коначна одлука што се тиче репрезентације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана