Обрадовић: Урадићу све да останем у Партизану

ГС
Обрадовић: Урадићу све да останем у Партизану

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је послије синоћне побједе над Басконијом у Евролиги да ће урадити све што може да остане у клубу.

Кошаркаши Партизана славили су над Басконијом 87:83 у мечу 30. кола Евролиге у "Штарк арени", чиме су остали у игри за 10. место и улазак у плеј-ин.

"Је л' треба некоме да се објашњава? Ја немам шта да објашњавам, ја сам овде најсрећнији човек, прошао сам много тога као тренер, од Хувентуда, Реала, Тревиза, Бенетона, Панатинаикоса, Фенербахчеа... Свуда смо имали сјајан амбијент, али ова оданост и ова публика, то нема нигде, увек ћу да им се захваљујем, али увек ћу понављати једну ствар - да треба да будемо шампиони и у понашању. То је моја жеља од првог дана, треба да направимо сјајан амбијент, али без вређања било кога", рекао је Обрадовић коме уговор истиче на крају сезоне.

Наставио је Обрадовић да прича о атмосфери у "Арени" гдје је било 20.174 навијача.

"Наши навијачи нам дају ветар у леђа, где год смо играли на страни, долазе из целе Европе, долазе из Италије. Да ли постоји нешто важније него да направимо нове генерације навијача Партизана. Мене после сваке утакмице чека 200-300 малишана са родитељима. Има ли веће радости од тога", додао је он.

Тренер Партизана истиче да ће, што се њега тиче, урадити све да остане у Партизану.

"Није овде све идеално, где има да је идеално... Надам се да ћемо сви наћи пут, да ћемо наставити ову причу у Евролиги. Сматрам да добро представљамо Србију, треба видети колико људи долази са стране да гледа Партизан, колико се ноћења обави, колико су пуни ресторани, ко има користи од тога...није само Партизан", закључио је Обрадовић и нагласио да му је драго што су се навијачи сјетили Зека Ледеја у најтежим тренуцима, након што му је отац преминуо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана