Наставак подршке за нове поготке: Mozzart континуирано уз КК Hunters

Mozzart
Наставак подршке за нове поготке: Mozzart континуирано уз КК Hunters

Кошаркашки клуб Hunters из Приједора ове године прославља пунољетство, али и наставак успјешне сарадње са компанијом Mozzart. Због добрих спортских резултата, вриједног рада и труда, регионални лидер у приређивању игара на срећу продужио им је спонзорски уговор, па ће се за нове побједе и даље борити у бојама ове компаније.

Захвални смо компанији Mozzart што је у свом друштвено одговорном пословању препознала рад и залагање чланова нашег клуба. Подршка великих компанија много нам значи, нарочито када је континуирана, што нам је показатељ да квалитетно радимо и да смо на добром путу. Наставак сарадње нам омогућава да испуњавамо овогодишње планове даљег развоја и да подигнемо љествицу организације на виши ниво - каже Синиша Шолаја, координатор стручног рада у клубу.

У клубу тренира око 120 дјечака и дјевојчица узраста од шест до 19 година. Са јуниорима, сениорима, кадетима, пионирима, претпионирима, ципирипи селекцијом и групом дјевојчица ради тим квалитетних тренера.

Из КК Hunters потекао је велики број репрезентативаца Републике Српске, БиХ и Србије, а међу њима су и бројни учесници европских првенстава. Стручни тим клуба из Приједора посебан акценат ставља на индивидуални развој кошаркаша, па су њихови бивши играчи постали чланови екипа Борац, Игокеа, те бројних страних клубова. Могу да се похвале и вишеструким титулама вицепрвака Српске, као и високим позицијама на такмичењима на републичком и државном нивоу у свим категоријама.

У наредном периоду желе да наставе да раде вриједно као и до сада, да се усавршавају, посвете индивидуалном развоју играча, подигну клуб на још виши ниво, као и да окупе што већу базу из које, квалитетним радом, могу потећи нови репрезентативци и врхунски тимски резултати. Уз подршку, која им у континуитету стиже из компаније Mozzart, нема сумње да ће се под обручима овог клуба забиљежити још много сјајних резултата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана