Милош Теодосић завршио у болници

GS
Foto: Sputnik

Искусни кошаркаш Милош Теодосић обавио прегледе и одлучено да не игра наредни меч у Евролиги.

Кошаркашки клуб Црвена звезда обавијестио је јавност да ће на гостовању Реалу у Мадриду бити ослабљен за најбољег играча тима у текућој сезони, Милоша Теодосића. Искусни плејмејкер неће отпутовати са екипом у Шпанију, али ће бити спреман за наредни меч АБА лиге, против екипе СЦ Дерби у оквиру регионалног такмичења.

Како се наводи на званичном сајту клуба, некадашњи капитен репрезентације Србије осјетио је нелагодност и мучнину током једног од посљедњих тренинга пред пут, па је након превентивних прегледа у болници, који су утврдили да се не ради о озбиљнијем проблему, одлучено да из предострожности остане у Београду.

То значи да ће тренер Јанис Сферопулос поново имати скраћену ротацију на бековским позицијама. Очекује се да већу минутажу добије Џавонте Смарт који је пропустио претходни меч АБА лиге, а да му у организацији напада помогну Немања Недовић и Адам Ханга. Ипак, јасно је да ће Звезда бити силно ослабљена, а да би Реал и поред свега тога био фаворит у мечу.

Звезда ће на гостовању првопласираној екипи Евролиге играти без повријеђених Николе Топића, Јага дос Сантоса и Треја Томпкинса, који још није дебитовао з клуб. Он је и даље у фази опоравка од повреде, али сада тренира са осталим саиграчима и очекује се да би могао да буде спреман на крају лигашког дијела или почетком плеј-офа АБА лиге, преноси ''Мондо''.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана