Коначно се огласио и Партизан у вези инцидента: "Ко је исјекао снимак"

GS
Foto: ABA Liga

Након два саопштења Црвене звезде коначно се огласио и Кошаркашки клуб Партизан у вези инцидента који се десио данас у Арени између Џејмса Нанелија и Стефана Лазаревића.

Саопштење преносимо у цјелости. 

„KK Партизан Mozzart Бет изражава жал због инцидента који се данас догодио у ходнику Београдске арене и позива на хитно утврђивање свих чињеница од стране надлежних органа!

Џејмс Нанели је први нападнут од стране Стефана Лазаревића, који га је ухватио за врат, након чега је играч Партизана узвратио, што се може видети на комплетном снимку сигурносних камера.

На жалост, једини снимак који то може да потврди није комплетан јер на њему недостаје период од 11:01:28 до 11:02:32 и KK Партизан позива да се ХИТНО УКЉУЧЕ НАДЛЕЖНЕ СЛУЖБЕ како би вратиле избрисани снимак и утврдиле ко је исти избрисао! Тражимо да онај ко је снимак обрисао, одговара у складу са законом.

На доступним снимцима се  види и како Лазаревић излази из свлачионице за Нанелијем у жељи да се расправи, као и како скаче на играча Партизана који се налази на земљи.

Позивамо обезбеђење Београдске арене да нам без одлагања достави КОМПЛЕТАН снимак, а ми ћемо га јавно објавити.

Позивамо медије да јавно сперу љагу са имена Џејмса Нанелија, са истим публицитетом као што су му љагу нанели након саопштења Црвене звезде.

Разумемо повишене тензије у финалној серији, али позивамо и играче и навијаче да не наседају на исцениране нападе и задрже прибраност. Да се победник финалне серије одлучи на терену, а не уз помоћ саопштења којима наш ривал свакодневно подиже тензије.

KK Партизан Mozzart Бет јавности даје на увид доступне снимке и позова све да сами процене ко би и због чега могао да обрише кључни део снимка са камере која снима од свлачионице Партизана.

И за крај, KK Партизан Mozzart Бет као куриозитет додаје да је спортски директор KK Црвена звезда Милан Дозет након инцидента предлагао представницима Партизана да се све заборави и снимци обришу. KK Партизан Mozzart Бет је то одбио!“, каже се у саопштењу црно-бијелих, преносе Независне.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана