ККИ „Врбас“ дочекује КИК „Змај“ у лиги БиХ: Одлука о титули

Милан Зубовић
ККИ „Врбас“ дочекује КИК „Змај“ у лиги БиХ: Одлука о титули

Након што су играчи ККИ „Врбас“ недавно изборили пласман у финале НЛБ Wхеел лиге у којем ће за ривала имати КИК „Змај“ (играју 18. маја), ова два ривала ће прво одлучити о титули у домаћем првенству. Утакмица је на распореду у сриједу, 24. априла у бањалучкој дворани „Обилићево“ са почетком од 13.30 часова.

Бањалучани су у предности, јер су први дуел у Градачацу добили 84:72 и требало би да се деси право чудо па да остану без пехара и у текућој премијерлигашкој сезони.  

- Несмијемо дозволити никакво опуштање и мораће играчи максимално опрезно ући у овај дуел. Исувише добро познајемо наше спортске пријатеље из Градачца који имају сјајан тим што су потврдили и недавним уласком у ново финале регионалног такмичења у којем бране титулу. Ипак, вјерујем у капитена Биљану Недић и остале играче и наравно да очекујем нашу побједу и да на два кола прије краја потврдимо десету узастопну титулу - рекао је Маринко Умичевић, предсједник Кошаркашког клуба инвалида „Врбас“. 

Владо Шврака спада у ред оних играча од којих се у сваком сусрету очекује највише. Тако је било раније, тако ће бити и овог пута у судару са неугодним саставом из Градачца. 

- Сигурно је да ћу дати све од себе како бисмо савладали реномираног противника. Вјерујем да ћемо сви бити на нивоу, улог је велики, јер тријумфом над „Змајем“ и дефинитивно ћемо приграбити још један шампионски наслов у БиХ – поручио је Владо Шврака.

Из Кошаркашког клуба инвалида „Врбас“ овим путем позвали су све љубитеље кошарке да дођу у дворану „Обилићево“ и пруже подршку играчима на путу до новог шампионског наслова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана