Јокић се огласио након пораза Денвера: Волио бих да имам клона, да изађем и одморим

ГС
Јокић се огласио након пораза Денвера: Волио бих да имам клона, да изађем и одморим

Денвер је доживио пораз у првом мечу финала Запада на свом терену јер је Минесота била боља послије четири четвртине резултатом 106:99. Послије меча, пред медије је изашао Никола Јокић који је потпуно искрено говорио о проблемима, као и разлозима пораза.

Никола Јокић је на овом мечу имао 32 поена (9/16 за два, 2/9 за три, 8/8 сл. бацања), уз девет асистенција и осам скокова, а имао је и три украдене и седам изгубљених лопти.

Послије меча је сумирао утиске и говорио о разлозима пораза.

– Сјајна су екипа. Талентована. Показали су због чега су били први на табели у већем дијелу ове сезоне. Не знам шта је нама фалило, они су погодили велики број шутева. Неки су били отворени, неки нису, али то је дио кошарке. Морамо да их терамо да шутирају што теже шутеве, да их терамо да се потруде што више да би постигли поене – рекао је Јокић.

Био је сурово искрен, па је прокоментарисао своју партију на занимљив начин.

– Волио бих да имам идентичног клона, па да изађем и одморим, а да он игра. Онда се ја вратим свјеж све и све тако. Задовољан сам шутевима које сам узео. Неке сам погодио, неке нисам, али то је кошарка. Покушаћемо да их побиједимо на сљедећој утакмици – поручио је Јокић.

Имао је ријечи хвале за момка који је обиљежио вече.

– Фантастичан играч, специјалан кошаркаш. Поштујем га због свега што може да уради на терену. Треба да уживамо у противнику који је талентован. Борићемо се до краја. Ипак, Минесота није само Едвардс, видјели сте и остале играче који су одиграли сјајно. Од Наза Рида, док Таунса и осталих момака, пише Спортал.

На крају, на питање да је ово тек први меч, је поентирао:

– То је реченица коју изговарају тимови који изгубе први меч. Било би боље да смо побиједили, али и то је кошарка – поручио је Никола Јокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана