Игокеа гостује код Крке у 11. колу АБА лиге: Опрезно у Новом Месту

М. З.
Игокеа гостује код Крке у 11. колу АБА лиге: Опрезно у Новом Месту

ЛАКТАШИ - У Новом Месту није лако играти ниједној екипи, рекао је ово тренер Игокее Владимир Јовановић пред вечерању утакмицу 11. кола АБА лиге против Крке.


Сјајне игре ове сезоне и осам побједа, од којих су четири везане, стављају његове изабранике у положај фаворита, али млади српски стручњак упозорава да су овакве утакмице најтеже.

- Гостујемо код Крке која годинама традиционално игра добру кошарку на домаћем терену. У прошлом колу имали су прилику да се врате из великог минуса и победе Сплит. Јако су незгодни, предњаче Јан Шпан као и остали бекови док су ту Јуриј Мацура и Марко Радовановић који играју одлично. Спремамо се најбоље што можемо и покушаћемо да дамо свој максимум и будемо сконцентрисани. Надам се нашој доброј игри - навео је Јовановић.

Овај меч биће добра провјера пред кључну утакмицу Лиге шампиона против Тофаша која ће бити одиграна 12. децембра у Бурси. Уколико момци из Александровца славе у Турској требало би да заузму треће мјесто у групи које ће им донијети наступ у баражу за попуну топ 16 фазе ФИБА такмичења.

Члан Игокее Марко Јошило једну годину играо је за Крку из које је 2020. стигао у садашњи клуб. Словеначка екипа ове сезоне вратила се у елитни ранг на Јадрану.

- Крка се бори за опстанак, уписала је две победе и сада жели да одбрани домаћи терен и покуша да нас изненади. У овај меч улазимо са добрим расположењем због добрих резултата и желимо да наставимо у том ритму. Ако будемо испоштовали оно што смо зацртали испред себе можемо да се надамо победи - истакао је Јошило.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана