Драган Милосављевић о наступу за Србију: Не очекујем позив у репрезентацију

Милан Зубовић
Драган Милосављевић о наступу за Србију: Не очекујем позив у репрезентацију

ЛАКТАШИ - Некадашњи репрезентативац Србије Драган Милосављевић изјавио је да са 34 године на леђима не очекује нови позив у национални тим Србије за коју је посљедњи пут наступио 2021. године на квалификационом турниру за Олимпијске игре када “орлови” у Београду нису изборили визу за Токио.

Србију, коју са клупе предводи Светислав Пешић, пред крај љета очекује наступ на Свјетском првенству у Јапану, Индонезији и Филипинима, а члан Игокее не види се у авиону који ће полетјети за Далеки исток.

- Не очекујем позив у репрезентацију. Има ту перспективних, млађих и бољих играча који заслужују шансу пре мене - изјавио је Милосављевић за “Глас Српске”.

Без секунде у игри и проливене капи зноја популарни Гаги стигао је до титуле шампиона БиХ. Њега је повреда омела да помогне саиграчима на путу до деветог шампионског пехара, али је са њима био ту да прослави велики успјех до којег је његова Игокеа дошла без пораза у седам плеј-оф утакмица.

- Јесте помало чудно, али виша сила. Лакше је кад си на терену него када гледаш утакмицу и не можеш помоћи саиграчима - рекао је Милосављевић.

У Игокеу је стигао крајем децембра, а први меч уписао је средином јануара против Меге из које је стигао. Наступио је на седам утакмица и онда се повриједио. Кренуо је са лаганим тренинзима и ускоро ће бити у пуном погону.

- Опоравак иде добро. Крећем са тренинзима и предстоји ми дуго радно лето. Не жалим се већ једва чекам - изјавио је Милосављевић.

Према незваничним информацијама управа клуба понудила му је наставак сарадње који би ускоро требало да буде озваничен.

- Док не буде званично не бих о томе, али сигурно да постоји задовољство на обе стране па ћемо видети - истакао је Милосављевић.

Похвале Борцу

Милосављевић је похвалио игру Борца који је Игокеа са 3:0 надиграла у финалној серији плеј-офа Лиге БиХ.

- Мало смо се коцкали у трећој утакмици и замало да серија оде у четврту, али на крају је добро завршило по нас. Борац је одиграо добро у “Борику” као и трећи меч. Одиграли смо све три утакмице јако добро и заслужено освојили трофеј. Била је ово турбулентна сезона са много успона и падова у којој је екипа прешла пут од испадања из АБА лиге до замало уласка у плеј-оф. Успјели смо да пронађемо лепу хемију у екипи и можемо рећи да је добра сезона - рекао је Милосављевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана