Богдановић одличан у побједи Атланте

ГС
Foto: Taнјуг/AP

Српски кошаркаш, Боган Богдановић, поново је био међу најзапаженијима у дресу Атланте.

Кошаркаши Атланта Хокса савладали су на гостујућем терену екипу Сан Антонио Спарса са 137:135, у 18. овосезонском мечу за оба тима у НБА лиги.

Српски кошаркаш, Боган Богдановић, поново је био међу најзапаженијима у дресу Атланте, и меч је завршио са 14 поена, уз два скока и три асистенције, које је забиљежио поред тога.

Што се саме утакмице тиче, било је неизвјесно до самог краја, иако су Спарси боље почели меч, преноси Телеграф. Водио је домаћи састав у првој дионици и са 15 разлике, али су Богдан и екипа успјели да "истопе" ту предност и врате су у потпуности.

Смјењивала се предност екипа, од треће до краја четврте четвртине, да би на крају концентрисанији у завршници ипак били гости, који су повели са шест разлике у самом финишу. До краја су Спарси успjели само да смање на два, али им то није било довољно за побjеду.

Најефикаснији у побjедничком тиму, уједно и на мечу, био је Тре Јанг,  са феноменалним дабл дабл учинком од 45 поена, 14 асистенција и четири скока. Пратио га је Мареј са 24, док су поред Богдановића, двоцифрени били и Беј са 13, Капела и Хантер са по 12 и Оконгву са 11 постигнутих поена.

На другој страни, најрасположенији је био Џереми Сочан са 33 поена, осам скокова и шест асистенција, а пратио га је Весел са 25 убачених поена. Оно што такође треба напоменути, јесте да су виђена и два дабл-дабла, пошто је Џонсон меч завршио са 22 поена и 11 скокова, док је Виктор Вембањама убацио 21 поен, и уписао 12 скокова, уз двijе асистенције.

Што се табеле тиче, Сан Антонио је посqедњепласирани тим Запада, са скором 3-15, док је Атланта десета у Источној конференцији, са скором 9-9.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана