Упорни Златан Ибрахимовић не одустаје, на крају сезоне прави неочекиван трансфер у нови клуб

ГС
Foto: Танјуг/АП

Шведски нападач Златан Ибрахимовић на крају сезоне могао би напустити екипу Милана и како пишу италијански медији, каријеру би могао наставити у редовима Монзе.

Тим у којем је директор Адриано Галиани, с којим се Ибрахимовић познаје годинама и с којим има изузетно добар и коректан однос, наредне сезоне ће готово сигурно играти опет у друштву најбољих. С тим у вези планирају у своје редове довести шведског нападача те додатно оснажити екипу и можда се покушати умијешати у борбу за Европу.

Ибрахимовић је недавно голом из пенала против Удинезеа постао најстарији стријелац у Серији А, а погодак је постигао у тренутку када је имао 41 годину и 166 дана. Раније, рекорд је држао Алесандро Костакурта, који се у листу стријелаца уписао када је имао 41 годину и 25 дана, а било је то у мају 2007. године.

Феноменални 41-годишњи фудбалер ниједног дана не губи мотивацију када је у питању овај спорт, а подсјећамо и да је поново постао члан репрезентације Шведске.

"Вјероватно се питате шта ја радим ту. Да мислите да сам глуп, јер сам овдје, имам 41 годину и играм у репрезентацији. Али, сачекајте да будете близу краја. Тада ћете разумјети све што сада радим и почеће вас хватати паника. Нећете жељети да станете, под сваку цијену ћете жељети да наставите", сликовито је објаснио Ибрахимовић.

Ибрахимовић с Миланом има важећи уговор до краја ове сезоне, а подсјећамо, клуб га није пријавио за учешће у Лиги првака, што је можда и један од разлога због којих жели отићи на крају ове сезоне, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана