Спектакл на СП почиње тек данас, на терену и један од фаворита

ГС
Спектакл на СП почиње тек данас, на терену и један од фаворита

ДОХА - Катар и Еквадор отворили су јуче Мундијал утакмицом завршеном резултатом 0:2, али права узбуђења крећу данас, другог дана Свјетског првенства када су на распореду три утакмице које привлаче много пажње.

У 14 часова ће на терен један од главних фаворита за злато - репрезентација Енглеске, која брани полуфинале с прошлог Мундијала и у међувремену је на пенале остала и без европског злата.

У Катару Енглези желе отићи корак даље, али неће бити лако. Управо је данашњи сусрет веома важан јер је битно од старта показати шампионске амбиције против једног од аутсајдера групе Б - Ирана. Енглеска и Иран састају се на Међународном стадиону “Халифа“.

У 17  часова најјача афричка селекција Сенегал, без свог најбољег играча Садија Манеа, игра против препорођене Холандије и тај окршај могао би нам већ сад открити ко ће заузети прво мјесто у групи А. Меч ће бити одигран на “Ал Тумама” стадиону.

Програм дана завршава се утакмицом између Сједињених Америчких Држава и Велса. Овај дуел могао би дати одговор на питање ко уз Енглеску иде даље из групе Б, а млади тим САД-а, састављен претежно од играча из Европе, учиниће све да заустави Гарета Бејла и друштво.

Велс ће послије 64 године одиграти утакмицу на Свјетском првенству. Утакмица у оквиру Групе Б заказана је на “Ахмад бин Али” стадиону.

Група А:

Катар - Еквадор 0:2 (0:2)
17.00 Сенегал - Холандија

Табела:
Еквадор 3
Холандија 0
Сенегал 0
Катар 0

Група Б:

14.00 Енглеска - Иран
20.00 Америка - Велс 

Табела:
Енглеска 0
Велс 0
Иран 0
САД 0

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана