Сарајево потписало Бањалучане које је гледао и Мамић

Г.С.
Сарајево потписало Бањалучане које је гледао и Мамић

БАЊАЛУКА - Талентовани фудбалери Жељезничар Спорт тима Алекса и Сергеј Поповић потписали су професионалне трогодишње уговоре са ФК Сарајево.

Близанци који су поникли у школи Жељезничара и десет година су поносно носили "плави" дрес, добили су прилику да већ са 16 година заиграју на сениорском нивоу у Првој лиги Републике Српске.  Сјајним издањима на клупском и репрезентативном плану брзо су запали за око бројним великим клубовима из региона, а најконкретнији су били челници Сарајева.

- Настављамо добру праксу, наши играчи су тражени и у сваком прелазном року имамо пуне руке посла. Имали смо много понуда за Сергеја и Алексу, на крају смо се договорили са Сарајевом и желимо им много среће у наставку каријера - рекао је директор Жељезничар Спорт Тима Радомир Поповић.

Одмах по потписивању уговора, Алекса и Сергеј су се захвалили бањалучком клубу на свему што смо заједно урадили.

- Срећни смо због доласка у Сарајево. Стигли смо у велики клуб. Спремни смо за нови искорак у нашим каријерама. Провели смо десет прелијепих година у Жељезничар Спорт Тиму. Захвални смо свим тренерима, људима у клубу и саиграчима. Сигурно да ће нам недостајати наши другари, али све ово је дио фудбала и професионалног начина живота - поручили су Алекса и Сергеј Поповић.

Близанци са Предграђа рођени су 2. јула 2006. година и чланови су у17 репрезентације БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана