Радник "упалио" мозоре

Дарко Драгичевић
Радник "упалио" мозоре

БАЊАЛУКА - Шеф стручног штаба Радника Велибор Ђурић је извршио прозивку и тиме су званично почеле припреме за сезону 2024/25.

На првом тренингу су се појавила 23 играча, а до краја седмице се очекују нова лица. - Све нам ово дјелује помало настварно и због тога још једном честитам свима у клубу на великом успјеху.

Прије двије године Клуб је био пред гашењем, а данас, као шампиони Републике Српске, узимамо учешће у лиги БиХ. План припрема је направљен и данас званично отпочињемо припреме.

У Бијељини ћемо тренирати до 11. јула, и у том периоду ћемо одиграти двије утакмице.

Прва утакмица је на програму 3.7. против ФК "Борац" у Бањалуци, а за 10.7. тражимо противника. Након тога одлазимо на припреме на Златибор, гдје ћемо боравити до 21. јула.

На Златибору ћемо одиграти три до четири утакмице. Генералка је заказана за 27. јул и планирамо да ту утакмицу одиграмо са ФК "Слога" Добој.

Пажљиво бирамо нове играче и већ до петка ћемо имати четири или пет нових играча који ће нам бити појачање у правом смислу те ријечи.

Данас смо добили и првог новајлију, Елдара Сивца, који нам долази из ФК "Челик". Прикључили смо и шест јуниора, који ће добити прилику да се наметну.

Свима желим пуно среће, играчима пуно здравља и вјерујем да ћемо остварити амбиције које нам буду постављене за нову такмичарску сезону - изјавио је Велибор Ђурић.

Unos

 

Darko

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана