Побједе Марсеја, Ливерпула, Виљареала, Славије и Леверкузена у петом колу ЛЕ

Тањуг
Побједе Марсеја, Ливерпула, Виљареала, Славије и Леверкузена у петом колу ЛЕ

МАРСЕЈ - Фудбалери Олимпика побједили су вечерас у Марсеју екипу Ајакса резултатом 4:3 у мечу петог кола групе Б Лиге Европе.

У другом мечу петог кола групе Б, фудбалери Брајтона су раније вечерас побједили АЕК 1:0. Марсеј и Брајтон су изборили нокаут фазу Лиге Европе.

•    Табела групе Б: Марсеј 11, Брајтон 10, АЕК 4, Ајакс 4.

Фудбалери Ренџерса и Ариса одиграли су вечерас без побједника, 1:1 у мечу петог кола групе Ц Лиге Европе. Фудбалери Спарте су раније вечерас су на свом терену побједили Бетис 1:0.

•    Табела групе Ц: Бетис 9, Ренџерс 8, Спарта 7, Арис 4.

Фудбалери Ливерпула савладали су на свом терену ЛАСК 4:0 у мечу петог кола групе Е Лиге Европе. У другом мечу петог кола ове групе Тулуз и Ројал Унион одиграли су без голова. Ливерпул је изборио осмину финала ЛЕ.

•    Табела групе Е: Ливерпул 12, Тулуз 8, Ројал Унион 5, ЛАСК 3.

Фудбалери Виљареала савладали су на свом терену Панатинаикос 3:2 у мечу петог кола групе Ф ЛЕ. У другом мечу групе Ф, фудбалери Рена су раније данас у Будимпешти савладали Макаби из Хаифе резултатом 3:0.

•    Табела групе Ф: Рен 12, Виљареал 9, Панатинаикос 4, Макаби Хаифа 1.

Фудбалери Славије надиграли су у гостима Шериф 3:2, док су Сервет и Рома одиграли 1:1 у мечевима петог кола групе Г. Славија и Рома су изборили нокаут фазу ЛЕ.

•    Табела групе Г: Славија 12, Рома 10, Сервет 5, Шериф 1.

Фудбалери Бајер Леверкузена су савладали у гостима Хакен резултатом 2:0 у петом колу групе Х, док су Молде и Карабак одиграли 2:2. Леверкузен је још раније изборио прво мјесто на табели и пласман у осмину финала ЛЕ.

•    Табела групе Х: Леверкузен 15, Карабак 7, Молде 7, Хакен 0.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана