Небојша Гаврић највеће појачање Радника за наставак сезоне

Дарко Драгичевић
Небојша Гаврић највеће појачање Радника за наставак сезоне

БИЈЕЉИНА - Јесењи шампион Прве лиге Републике Српске Радник добио је велико појачање у борби за титулу и повратак у Премијер лигу БиХ. Уговор с бијељинским тимом је потписао искусни везиста Небојша Гаврић.

Везни фудбалер је рођен 1991. године у Зрењанину потписао је уговор са јесењим шампионом Прве лиге Републике Српске па ће се ставити на располагање тренеру Велибору Ђурићу на старту припрема у четвртак.

Гаврић је у протеклој полусезони носио дрес Звијезде 09 те је уписао седам наступа у Премијер лиги БиХ. У БиХ још је бранио боје Рудара из Угљевика, Сарајева и Тузла ситија, одигравши укупно 81 меч у елитном рангу бх. фудбала, а са бордо тимом је освојио и титулу.

- Дуго сам био у контакту с Радником. Разговарали смо и на крају прошле сезоне када су такође дали коректну понуду, али сам желео да останем у Премијер лиги БиХ. Због тога сам изабрао Звијезду 09. Кад сам постао слободан играч на крају године, управа клуба се опет јавила тако да смо се брзо договорили и потписао сам уговор - рекао је Гаврић.

Искусни играч треба да донесе додатни квалитет екипи Велибора Ђурића у борби за титулу.

- Челници Радника су у протеклом периоду показали да су веома озбиљни. Све планове које су представили су остварили, чак и премашили и било је лако да се договоримо. Амбиције су нам се поклопиле. Жеља свих је да Радник избори повратак у Премијер лигу БиХ, где му је објективно и место. Ту сам да помогнем својим искуством и да оправдам поверење челника - додао је везни играч.

Већину играча већ познаје тако да ће се лако уклопити у тим.

- Играо сам с Марком Перишићем у Олимпику, затим Крузом у Сарајеву и Андријом Јањићем у Звијезди 09. Има ту доста играча које познајем и против којих сам играо тако да неће бити проблема с привикавањем. Радник има квалитетан тим, на нама је да се што боље спремимо како бисмо испунили циљ, а то је повратак у елиту - додао је Гаврић. Прозивка Радника је у четвртак, а екипа ће до старта бити комплетирана с још два нова играча.

Увео Младост у виши ранг

Највише мечева у каријери, укупно 133, одиграо је Гаврић у дресу Младости из Лучана, а у Србији је још наступао за Вождовац и Бачку.

- Већ сам једном увео екипу у виши ранг било је то са екипом Младости из Лучана. Надам се да ће тако бити и у Бијељини и да ћемо остварити амбиције - додао је Гаврић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана