Митровића и дефинитивно чека тежа казна

ГС
Митровића и дефинитивно чека тежа казна

Нажалост, фудбалера Фулама Александра Митровића и дефинитвно очекује тежа казна због контакта који је имао са судијом на мечу ФА купа између "Колибара" и Манчестер Јунајтеда.

Наиме, Фудбалска асоцијација Енглеске и званично је оптужила српског репрезентативца за неадекванто понашање на поменутом мечу.

То значи да га аутоматски очекује тежа казна од предвиђене минималне у форми три утакмице суспензије.

"Скy спорт" сматра да Митровића очекује дужа суспензија, односно тежа казна због које би могао да се врати тек у посљедњем колу Премијер лиге, односно на мечу са Манчестер Јунајтедом (до 10 утакмица суспензије).

Са оптужбама се суочава и Марко Силва, тренер Фулама, којег такође очекује суспензија вођења мечева.

Фудбалска асосцијација Енглеске оптужила је и Фулам да није обезбиједио да се његови играчи понашају адекватно, док се Силва терети за неколико прекршаја.

У оптужби се наводи да су Митровић и Марко Силва оптужени за инциденте у 72. минуту, у којима је мета био арбитар Крис Кавано.

Марко Силва ће морати да одговара и због тога што је бацио флашицу у правцу помоћног судије.

Митровић се може суочити са оптужбама за насилничко понашање, непримјерене гестове и пријетње.

Након утакмице се спекулисало да би Митровић могао бити санкционисан суспензијом од пет до десет утакмица, али је на крају ипак прошао са најмањом могућом казном која износи три меча паузе,

Ипак, то није крај стријепњама некадашњег нападача Партизана, пошто челници Фудбалског савеза Енглеске имају могућност да поднесу захтјев за продужење суспензије.

То значи да још увијек постоји шанса да Митровића снађе још жешћа суспензија, уколико се утврди да је изречена казна блага, преноси "Sky Sport".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана