Купите дрес и помозите "Искри"

Дејан Кондић
Купите дрес и помозите "Искри"

БАЊАЛУКА - Организатори хуманитарног турнира "Ми играмо, они побјеђују" данас су отворили лицитацију на потписане дресове (свих играча) бањалучког Борца, Црвене звезде и Партизана.

На лицитацији су и дрес репрезентације Хрватске, који је носио Јошко Гвардиол, потписан од стране свих његових саиграча из националног тима. Такође можете учествовати у "трци" и за Фенербахчеов дрес који је носио Един Џеко, те дрес селекције Словеније, који је био у власништву Јана Облака, са аутограмима њих двојице.

Почетна цијена свих наведених дресова је 100 евра. Лицитација траје до суботе 2. септембра, до 19.00 часова, када ће бити одржан и финални меч трећег хуманитарног турнира "Ми играмо, они побјеђују". Сав приход од лицитације и карата иде за Удружење родитеља дјеце обољеле од малигних болести "Искра".

На турниру, који ће се тог дана играти у спортској дворани "Борик" учествоваће ветеранске екипе Борца, Црвене звезде, Партизана, Сарајева, Ријеке, репрезентација Словеније, те Ол Стар тим и селекција Пријатеља турнира. Комплетну причу подржали су и Саша Илић, Марко Марин, Саша Здјелар, Ненад Перуничић, Тарик Филиповић и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана