Бараж за Омладинску Премијер лигу БиХ: Слога у елити

Г.С.
Бараж за Омладинску Премијер лигу БиХ: Слога у елити

ЗВОРНИК - Фудбалери добојске Слоге савладали су Славију из Источног Сарајева са минималних 1:0 у финалу баража за улазак у Омладинску Премијер лигу БиХ.

Сусрет који је одигран на неутралном терену, односно на Градском стадиону у Зворнику одлучен је већ у деветом минуту када је мрежу екипе из Источног Сарајева затресао Ђорђе Никић. Уз њега јунак у редовима добојске екипе био је свакако голман Драгиша Кузмић који је имао неколико фантастичних интервенција. 

Требало би нагласити да је екипа Слоге, коју предводи тренер Арнес Ханџић завршила комплетно првенство укључујући и завршницу Омладинске лиге БиХ са само једним поразом и једним неријешеним резултатом, а све остало су биле побједе. Не треба заборавити да су Добојлије недавно и освојили Куп Републике Српске “Др Милан Јелић” у конкуренцији јуниора пошто су послије бољег извођења пенала савладали Крупу.

Мора се истаћи да временски услови у Зворнику нису ишли наруку младим фудбалерима, јер је жива на термометру у вријеме почетка утакмице показивала чак 35 степени Целзијуса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана