Ал Итихад понудио Бенземи скоро 100 милиона евра по сезони

Tanjug
Foto: Goal

МАДРИД - Фудбалски клуб Ал Итихад из Џеде понудио је нападачу Реала Кариму Бензему вишегодишњи уговор од скоро 100 милиона евра по сезони, преносе шпански и италијански медији.

Познати италијански новинар Фабрицио Романо тврди да су у ову понуду укључени и сви бонуси. Он је истакао да клуб из Џеде очекује брз и коначан одговор француског нападача, који је о понуди из Саудијске Арабије обавијестио челнике Реала.

    Бензема има уговор са мадридским клубом до 30. јуна ове године. Француз је раније најавио да ће да продужи уговор са Реалом на још једну сезону, а шпански медији тврде да је Бензема послије богате понуде из Саудијске Арабије одлучио да још једном размисли прије него што донесе коначну одлуку.
    
Бензема је у Реал стигао у јулу 2009. из Лиона за 35 милиона евра, а постигао је 353 гола на 647 утакмица у свим такмичењима за мадридски клуб. Са Реалом је освојио је 24 трофеја, а прошле сезоне добио је Златну лопту Франс фудбала.
    
Ал Итихад је коло прије краја првенства освојио титулу у Саудијској Арабији. Ал Итихад је први на табели са 69 бодова, док је Ал Наср други са 64. 

Португалац Кристијано Роналдо игра за Ал Наср, док је аргентински фудбалер Лионел Меси добио понуду да настави каријеру у Ал Хилалу.
    

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана