Погледајте најјефтиније локације за зимска путовања у Европи

GS
Foto: Instagram

Зима је вријеме када свијет постаје прекривен сњежним покривачем, а многи љубитељи зимске магије размишљају о томе гдје ће провести своје сњежне авантуре.

Ако тражите дестинације које ће задовољити вашу потребу за зимским чаролијама, а истовремено неће оптеретити ваш буџет, ово је прави текст за вас. Упознаћемо вас са неколико најјефтинијих локација за зимска путовања које обећавају незаборавно искуство по приступачним цијенама. Спремите се да откријете чаролију зиме на мјестима која ће очарати и ваш новчаник.

Планирање зимског путовања може бити радостан подухват, посебно ако пронађете приступачне дестинације које нуде чаролију снијегa и зимске идиле, преноси Глас Српске.

Ево неколико најјефтинијих локација за зимска путовања:

Банско, Бугарска - Ово скијалиште у пиринчанским планинама не само да пружа одличне стазе за скијање, већ је и познато по приступачним смjештајима и храни.


Закопане, Пољска - Смјештен у Татри  је рај за љубитеље зимске рекреације с разноврсним активностима, а истовремено нуди повољне цијене смјештаја и оброка.

Јасна, Словачка - Ово скијалиште у Ниским Татрама је одличан избор за оне који траже приступачне авантуре на снијегу уз прелијепе пејзаже.

Јахорина, Босна и Херцеговина - Ово скијалиште близу Сарајева привлачи својом приступачном цијеном ски-паса и смjештаја, а нуди и богат ноћни живот.

Копаоник, Србија - Популарно домаће скијалиште, Копаоник, осим добро уређених стаза, нуди и приступачне опције смештаја и укусну домаћу храну.

Брасов, Румунија - Ово румунско скијалиште има шармантан планински амбијент, а цијенe су често приступачније у поређењу с другим европским дестинацијама.

Било да се одлучите за традиционална европска скијалишта или мање познате локације, ове дестинације пружају изузетно зимско искуство без оптерећујућег трошка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана