Ово су најбоље дестинације за дочек Нове 2024.

GS
Foto: Instagram

Нова година 2024. је пред вратима, и сви ми већ полако размишљамо о томе гдје ћемо је дочекати. Између свјетлуцавих градских свјетала и сњежних планинских врхова, избор је тежак, али ово су неке од најбољих дестинација за дочек Нове године у 2024. години.

Прво на листи је чаробни Париз. Град свјетала, моде и романтике постаје још магичнији током новогодишњих празника. Посјетите Ајфелов торањ, сјетите се чувеног "чикашког пољупца" испод свјетала Тријумфалне капије и уживајте у врхунској француској кухињи.

За оне који траже авантуру и зимски чаролију, Швајцарске Алпе нуде незабораван дочек Нове године. Скијање, сањкање и шетње прекрасним планинским пејзажима чине ово одредиште савршеним за љубитеље природе.

Источна Азија нуди нешто потпуно другачије. Током новогодишњег дочека у Токију, можете свједочити спектакуларним ватрометима изнад облакодера, пробати традиционалне јапанске оброке и уживати у јединственој култури овог града.

За оне жељне тропског раја, Рио де Жанеиро је идеално мјесто. Карневалско весеље преплављује град, а плаже попут Цопацабане нуде савршено мјесто за дочек Нове године уз морски повјетарац, преноси Глас Српске

На крају, за нешто потпуно необично, посјетите Исланд. Ова земља вам омогућава да дочекате Нову годину под свјетлима Сјеверног светла, окружени леденим пејзажима и тајанственом природом.

Било да волите градску вреву, планинске авантуре или егзотичне дестинације, избор за дочек Нове године 2024. је широк. Све што треба да урадите је да одаберете своју савршену дестинацију и спремите се за незабораван почетак нове године. Срећно путовање!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана