Огласио се принц Вилијам, први пут након што је Кејт саопштила да има рак

Блиц
Огласио се принц Вилијам, први пут након што је Кејт саопштила да има рак

Данас је објављена прва порука на Инстаграм профилу Кејт Мидлтон и принца Вилијама, након што је принцеза од Велса 22. марта саопштила да има рак. Ово се оцјењује као прво оглашавање принца од Велса након те вијести, а ево какву поруку је послао на страници која је иначе њихов заједнички профил.

"Хвала вам за толико незаборавних утакмица", објављено је на инстаграм сторију на профилу принцезе и принца од Велса, а порука је упућена енглеској фудбалерки Рејчел Дејли која је данас саопштила да више неће играти за репрезентацију своје земље, истичући да је то била тешка одлука као и да носила дрес цијели живот, да је то могуће.

Без обзира што је у питању заједнички профил, о поруци се пише као о оглашавању принца Вилијама, јер је у току лијечење Кејт Мидлтон. Вилијам је наставио да обавља службене дужности док траје дупла криза у породици због здраствених проблема његове супруге и краља Чарлса који се тако бори са канцером.

Сматра се да би Кејт Мидлтон о којој ове детаље многи не знају, могла да се врати службеним дужностима када јој здравствено стање то дозволи, али то неће представљати и њен повратак послу. Принц Вилијам који са супругом и дјецом, Шарлот, Џорџом и Лујем, проводи ускршње празнике, требало би да се врати јавним анагажманима након те паузе.

Кејт Мидлтон и Вилијам су велики заљубљеници у спорт, а он је раније са Шарлот јавно бодрио фудбалерке Енглеске на важном такмичењу.

Фудбалерке Енглеске су 2022. први пут у историји постале су европске шампионке након што су на стадиону Вембли у Лондону у финалу побиједиле репрезентацију Њемачке. Трофеј им је уручио принц Вилијам који је са кћерком принцезом Шарлот Елизабет Дајаном на дан финалне утакмице послао снажну подршку националном тиму Енглеске.

Видео поруку послао је са званичног профила Кенсингтонске палате. Пожелио је срећу фудбалеркама и честитао им на сјајним утакмицама током првенства.

"Срећно, надам се да ћете побиједити", поручила је Шарлот која је одушевила многе на Твитеру, гдје су назвали краљица, у духу ранијих прича да је дјевојчица главна на двору, међу најмлађим члановима британске краљевске породице.

"Ово је предивно, моје срце не може да издржи", коментарисали су обраћање Вилијама и Шарлот које је донијело срећу најбољим фудбалеркама Европе.

Кејт Мидлтон је покровитељка енглеске рагби уније и рагби лиге, а сматра да се је на овим детаљем на чувеном снимку подржала рагби репрезентацију Енглеске.

Подсјетимо, лијечење Кејт Мидлтон против рака траје од краја фебруара, 16. јануара имала је тешку оперцију абдомена у приватној лондонској болници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана