Вујичић: Политичко Сарајево вријеђа све који не мисле као они

Срна
Вујичић: Политичко Сарајево вријеђа све који не мисле као они

ИСТОЧНО САРАЈЕВО- Они који не размишљају као политичко Сарајево одмах им уз увреде буде поручено да нису добродошли ни у тај град нити у БиХ, изјавио је Срни посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Мирослав Вујичић.

Вујичић је појаснио да се због тога на најгрубљи начин шаљу поруке "добродошлице" и представницима амбасада других држава.

-Нажалост, Сарајево се ништа није промијенило када је однос према Србима у питању, а ево и према амбасадима Србије, Словачке и Мађарске - навео је Вујичић.

Он сматра да то нимало није добро за Сарајево, те додао да није сигуран да ће се таква пракса икада промијенити, јер су Бошњаци до сада више пута показали да они који не размишљају као они, нису добродошли ни у Сарајеву, ни у БиХ.

Вујичић је позвао надлежне да пронађу оне који су исписивали графите, наводећи да није сигуран да ће они било шта учинити, као што и до сада нису када је била угрожена српска имовина, а у овом случају дипломатско особље Србије, Мађарске и Словачке.

На зиду зграде која се налази у близини Амбасаде Србије у Сарајеву исписан је графит "геноцидаши". Вандали су претходно исписали наводни број жртава у Сребреници на оградама испред Амбасаде Мађарске у Сарајеву која је на гласању о резолуцији о Сребреници у Генералној скупштини УН била против, те испред Амбасаде Словачке која је била уздржана.

Драги Рупару, српском повратнику у мостарско насеље Ходбина, јуче је испред породичне куће запаљен аутомобил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана