Стевандић: Коначна одлука о изборима сутра

ГС
Стевандић: Коначна одлука о изборима сутра

БАЊАЛУКА - Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стеванвић рекао је да ће коначна одлука о наступу на локалним изборима бити донијета сутра на састанку владајуће коалиције.

- Сматрамо да наше колеге из опозиције које се данас нису одазвале састанку од почетка раде са Кристијаном Шмитом и појединим амбасадама - навео је Стевандић на конференцији за новинаре, пише РТРС.

Навео је да опозиција жели да користи ресурсе Централне изборне комисије (ЦИК) како би мијењали вољу народа.

- Чак су нам упутили увредљиве конатације одмах након што смо упутили позив за састанак - навео је Стевандић.

У Народној скупштини Републике Српске одржан је састанак предсједника странака са сједиштем у Српској, које имају посланике у Парламенту и одборнике у скупштинама градова о Изборном закону и договору о наступу на локалним изборима.

Састанку су присуствовали лидери СНСД-а Милорад Додик, Уједињене Српске Ненад Стевандић, Демоса Недељко Чубриловић, те представници Социјалистичке партије Срђан Тодоровић, СПС-а Максим Скоко, те странака владајуће већине које имају одборнике у локалним скупштинама.

Представници опозиционих странака нису се одазвали позиву предсједника Народне скупштине Републике Српске Ненада Стевандића и нису присуствовали састанку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана